- NGL.media - https://ngl.media -

Профільна комісія облради схвалила видобуток води у Львові фірмою Медведчука і Козака

08.04.2015 @ 08:27 в Новини

Комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради на своєму засіданні 1 квітня вирішила винести питання про погодження отримання спецдозволу на користування надрами ТОВ “Бетонбуд” на розгляд сесії. Про це йдеться у протоколі засідання, який оприлюднили на сайті [1] облради.

Як повідомляли “Н.Г. Львів”, 10 лютого цього року на засіданні члени комісії виявили, що компанія подала не усі потрібні документи. Натомість 1 квітня депутати ознайомились із відповіддю директора ТОВ “Бетонбуд” на лист комісії та, схоже, вона задовольнила депутатів.

ТОВ “Бетонбуд” хоче отримати спецдозвіл на користування надрами з метою геологічного вивчення у тому числі дослідно-промислової розробки Ряснянського родовища підземних вод (мікрорайон Рясне у Львові). Комісія облради додатково рекомендувала “Бетонбуду” погодити питання щодо надання вищезгаданого спецдозволу з місцевою радою.

ТОВ “Бетонбуд” належить ТОВ “Експонент”. Цією компанією володіє Богдан Козак та Сергій Медведчук, екс-голова ДПА у Львівській області, брат Віктора Медведчука, який очолював адміністрацію Леоніда Кучми. Богдан Козак є братом народного депутата від “Опозиційного блоку”, відомого митника та податківця Тараса Козака. Як відомо, Тарас Козак працював заступником голови обласної податкової адміністрації під керівництвом Сергія Медведчука.

Нагадаємо, Франківський районний суд Львова оштрафував [2] на 20,4 тис. грн екс-заступника начальника відділу екологічного контролю земельних ресурсів Державної екологічної інспекції у Львівській області, який вимагав 3 тис. грн хабара у представника ТОВ “Бетонбуд” за погодження щодо надання спецдозволу на користування надрами Ряснянського родовища та складання екологічної карти.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/04/08/profilna-komisiya-oblrady-shvalyla-vydobutok-vody-u-lvovi-firmoyu-medvedchuka-i-kozaka/

URLs in this post:

[1] сайті: http://www.oblrada.lviv.ua/index.php?option=com_joomdoc&task=cat_view&gid=32&Itemid=53

[2] оштрафував: http://ngl.media/2015/04/07/firma-medvedchuka-i-kozaka-dopomohla-oshtrafuvaty-chynovnyka-na-ponad-20-tysyach-hryven/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.