- NGL.media - https://ngl.media -

Луганчани та їх менеджер позмагались у 10-мільйонному тендері від “Львіввугілля”

07.04.2015 @ 09:00 в Новини

ДП “Львіввугілля” за результатами двох відкритих торгів замовило бурові штанги, квадратну та круглу сталь, балки, кутники, швелери, рейки та скоби Бріара на майже 10 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

В обидвох торгах участь брало лише ТОВ “Альфа-Метал-Компані” і ТОВ “Бленд Груп”. Врезультаті “Альфа-Метал-Компані” отримало замовлень на понад 9,4 млн грн, а “Бленд Груп” – на майже 0,5 млн грн.

ТОВ “Альфа-Метал-Компані” належить Андрію Коновалову з Луганська. Фірма також була прописана в Луганську, однак тепер її місцем реєстрації вказано місто Вишневе Київської області.

Раніше на сайті компанії було вказано, що їх адреса – це вул. Пономарьова, 3 в смт. Коцюбинське Київської області. Саме така адреса єдиного конкурента “Альфа-Метал-Компані” на тендері – ТОВ “Бленд Груп”.

Бленд Груп”, зареєстроване у вересні 2013 року, належить Павлу Кіцаєву, який працював на “Альфа-Метал-Компані”. Це підтверджують дані з сервісу The Wayback Machine, який архівує копії сторінок сайтів, а також інформація з сайту [1] Інституту комп’ютерних інформаційних технологій щодо працевлаштування випускників.

Нагадаємо, нещодавно ТОВ “Альфа-Метал-Компані” отримало [2] від “Львіввугілля” замовлення на майже 3,4 млн грн, змагаючись лише з “Бленд Груп”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/04/07/luhanchany-ta-jih-menedzher-pozmahalys-u-10-miljonnomu-tenderi-vid-lvivvuhillya/

URLs in this post:

[1] сайту: http://www.icit.nau.edu.ua/files/nashsi-vipuskniki/4.КСМ.pdf

[2] отримало: http://ngl.media/2015/04/02/luhanchanyn-obihrav-svoho-menedzhera-na-tenderi-lvivvuhillya/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.