У вулиці Шевченківського району закатають майже 6 млн грн

02 Квітня 2015

Шевченківська райадміністрація Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовила поточний ремонт вулично-дорожньої мережі. Загальна вартість договорів становить 5,8 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.Шевченківська райадміністрація Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовила поточний ремонт вулично-дорожньої мережі. Загальна вартість договорів становить 5,8 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Послуги з ремонту надаватимуться на вулично-дорожній мережі Шевченківського району по мірі виникнення дефектів на дорожньому покритті протягом 2015 року.

Найбільше замовлення отримало ЛКП “ШРП Шевченківського району” – майже 2,5 млн грн. Ще 300 тис. грн дістанеться ЛКП “ШРП Залізничного району”.

Договори загалом на 3 млн грн підписали з ПП “Геогалбуд” і ТОВ “Компанія К-Інвест” (по 1,5 млн грн). “Геогалбуд” зареєстрували лише влітку минулого року. Власником є Михайло Нестеренко. “Компанія К-Інвест”, яка була зареєстрована у вересрні 2012 року, належить Павлу Коцюрубі.