- NGL.media - https://ngl.media -

Корпус лікарні в Городку збудує менеджер Дубневичів за 33 млн грн

16.03.2015 @ 08:30 в Новини

Городоцька центральна районна лікарня за результатами відкритих торгів замовила добудову терапевтичного корпусу на 50 ліжок до існуючих корпусів лікарні на вул. Коцюбинського, 18 у ТОВ БРП “Технобуд” за 32,8 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Роботи планують виконати до кінця 2016 року. У корпусі буде нова сантехніка, меблі, медичне обладнання, зокрема, встановлять комп”ютерний томограф “Toshiba aguilium 16”, апарати штучної вентиляції легень, апарат для гемодіалізу та інше. Також буде встановлено три ліфта, з яких два лікарняних, один вантажний.

Єдиним конкурентом “Технобуду” на цих торгах було ТОВ “Львівбуд”, власником якого є Юрій Романюк, а директором – Тарас Ціж. Обидвоє раніше були співвласниками ТОВ “Єврооснови” разом з Ігорем Хмелем, відомим як помічник екс-депутата Львівської міськради Романа Андрусишина (УНП).

Засновником “Технобуду” є Юрій Пастернак, який раніше був директором ТОВ “Корпорація КРТ” і нині лишається керівником ТОВ “ФК “Енергія-Інвест” народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів (БПП).


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/03/16/korpus-likarni-v-horodku-zbuduje-menedzher-dubnevychiv-za-33-mln-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.