Корпус лікарні в Городку збудує менеджер Дубневичів за 33 млн грн

16 Березня 2015

Городоцька центральна районна лікарня за результатами відкритих торгів замовила добудову терапевтичного корпусу на 50 ліжок до існуючих корпусів лікарні на вул. Коцюбинського, 18 у ТОВ БРП “Технобуд” за 32,8 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Роботи планують виконати до кінця 2016 року. У корпусі буде нова сантехніка, меблі, медичне обладнання, зокрема, встановлять комп”ютерний томограф “Toshiba aguilium 16”, апарати штучної вентиляції легень, апарат для гемодіалізу та інше. Також буде встановлено три ліфта, з яких два лікарняних, один вантажний.

Єдиним конкурентом “Технобуду” на цих торгах було ТОВ “Львівбуд”, власником якого є Юрій Романюк, а директором – Тарас Ціж. Обидвоє раніше були співвласниками ТОВ “Єврооснови” разом з Ігорем Хмелем, відомим як помічник екс-депутата Львівської міськради Романа Андрусишина (УНП).

Засновником “Технобуду” є Юрій Пастернак, який раніше був директором ТОВ “Корпорація КРТ” і нині лишається керівником ТОВ “ФК “Енергія-Інвест” народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів (БПП).