Ліцей у Раві-Руській обігріватиме Козицький і депутат облради

18 Лютого 2015

Рава-Руський професійний ліцей за результатами переговорної процедури закупівлі замовив послуги постачання пари та гарячої води у ТОВ «Рава-Руська теплостанція» на майже 1 млн 242 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Вартість однієї Гкал складе 1118,23 грн з ПДВ. В обґрунтуванні закупівлі вказано, що котельня площею 293,6 кв. м на вулиці 1-го листопада, 2а, яка опалює ліцей, Рава-Руською міськрадою була передана в оренду ТОВ «Рава-Руська теплостанція» у січні 2014 року. Відтак ця компанія є єдиним можливим постачальником.

70% ТОВ «Рава-Руська теплостанція» належить львівському бізнесмену Зіновію Козицькому, який займається видобутком нафти і газу (ТОВ «Горизонти», ТОВ «Геологічне бюро «Львів», ТОВ «ДП «Укрспецзамовлення» і т.д.). Він також будує сонячні та вітроелектростанції на Львівщині.

максим

Один із синів Зіновія Козицького

По 10% у ТОВ «Рава-Руська теплостанція»належить його синам Максиму та Степану. Ще 10% володіє Тарас Федак, депутат, голова постійної комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва Львівської облради.

ТОВ «Рава-Руська теплостанція» зареєстровано у вересні 2013 року у Львові.

Як повідомляли львівські ЗМІ, котельня, яка опалює ліцей, працює на тирсі. Інвестор вклав у цей проект понад 2,5 млн грн.