- NGL.media - https://ngl.media -

Козловський позбавився кнайп «Під синьою фляшкою» та «Кабінет»

02.02.2015 @ 08:55 в Новини

Під час останнього засідання сесії Львівської міської ради, яке відбулось 29 січня, депутати перенесли розгляд ухвали «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу» через несподівано збільшений перелік об’єктів.

Однак і в старому, і в новому переліку для приватизації є приміщення на вул. Руській, 4 площею 39,9 кв.м. Тут розташовано відому у Львові кав’ярню «Під синьою фляшкою». На викуп цього приміщення претендує ТОВ «Унія».

Як повідомляли «Н.Г.Львів», на початку минулого року співвласником [1] цього підприємства став тютюновий магнат, ресторатор та власник готелів Григорій Козловський. Станом на лютий 2014 року йому належало 96% підприємства, яке також управляло кафе «Кабінет» (Винниченка, 12).  4% між собою ділили Роман та Катерина Кардашевські.

Сьогодні за даними Єдиного державного реєстру Кардешевські ділять власність у фірмі навпіл. А ім’я Григорія Козловського відсутнє.

унія [2]

Кардашевські стали власниками підприємства лише в кінці 2012 року. Вже в липні 2013 року депутати Львівської обласної ради надали [3] ТОВ «Унія» дозвіл на приватизацію приміщення кафе загальною площею 231,4 кв. м. До того часу «Кабінет» був так званою «дзиґівською кнайпою» (Мистецьке об’єднання «Дзиґа»), яке орендувало приміщення у ГО «Просвіта».

Григорію Козловському належить львівський «Гранд-готель» та готельно-ресторанний комплекс «Святослав» у Винниках, офіційною власницею якого є Козловська Іванна Григорівна. Він також був засновником та керівником «Львівської тютюнової фабрики». Потім власником та директором став львів’янин Олександр Полащенко. Проте Козловський залишається власником та  керівником ТОВ “Винниківська тютюнова фабрика”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/02/02/kozlovskyj-pozbavyvsya-knajp-pid-synoyu-flyashkoyu-ta-kabinet/

URLs in this post:

[1] співвласником: http://ngl.media/2014/02/14/kolyshnij-tyutyunovyj-mahnat-kozlovskyj-aktyvizuvavsya-na-restorannomu-rynku-lvova/

[2] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2015/02/унія.jpg

[3] надали: http://ngl.media/2013/07/11/svizha-pryvatyzatsiya-hto-vykupyt-v-oblrady-majno-bez-auktsionu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.