За три роки Дубневичі заробили на яворівських військових понад 15 млн грн

16 Січня 2015

Яворівська квартирна-експлуатаційна частина МО України у січні 2015 року уклала з ТОВ «Енергія-Тепловодосервіс» угоди на теплопостачання, постачання води та послуги каналізації на загальну суму 4,9 млн грн. Всі контракти підприємство отримало за неконкурентною переговорною процедурою.

Застосування переговорної процедури пояснюється тим, що «Енергія-Тепловодосервіс» є суб’єктом природних монополій  з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами на території військового містечка № 25 у с. Старичі, Яворівського району, Львівської області».

Засновниками ТОВ «Енергія-Тепловодосервіс», за даними ЄДР, є КП «Старичі» та ТОВ «Агропромислове підприємство «Львівське», яке належить Богдану та Ярославу Дубневичам. При цьому комунальному підприємству належить лише 9%, у власності товариства.

Згідно з даними Вісника державних закупівель, контракти на тепло та водопостачання підприємство почало отримувати з початку 2013 року, також за неконкурентною процедурою. Це дозволяє припустити, що саме з того часу «Енергія-Тепловодосервіс» стало монополістом на території військового містечка.

Завдяки відсутності альтернативи, це підприємство з 2013 року по даний час, отримало від Яворівської КЕВ підрядів на 15,48 млн грн.