Друзі Івченка отримають від мостиських освітян ще 800 тисяч

15 Січня 2015

Відділ освіти Мостиської районної державної адміністрації за неконкурентною переговорною процедурою закупівлі замовив постачання пари та гарячої води у ТОВ “Львівські теплові мережі” на 800 тис. грн (790 Гкал). Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

В обгрунтуванні закупівлі вказано, що “вищезгадана організація займає монопольне становище на ринку постачання пари та гарячої води за регульованим тарифом в межах міста Мостиська”.

Мостиське ТОВ “Львівські теплові мережі” створено у червні 2013 року. Розмір статутного капіталу — одна тисяча гривень.

Власниками є Олександр та Тетяна Бублики, батьки Дмитра Бублика, екс-керівника дочірнього підприємства “Газ-тепло” НАК “Нафтогаз України”. Дмитро Бублик став відомим у 2006 році завдяки скандалу навколо мерседесу нашоукраїнця Олексія Івченка, тодішнього голови правління НАК “Нафтогаз Україна”. За інформацією “УП”, Дмитро Бублик є другом і компаньйоном Юрія Панюки, племінника Івченка.

У 2014 році “Львівські теплові мережі” отримали замовлень на майже 16,5 млн грн. Основне замовлення (11,3 млн грн), компанія отримала від навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України.