- NGL.media - https://ngl.media -

«Львіввугілля» придбало обладнання на 3 млн грн в фірми помічника екс-регіонала Юрія Мірошніченка

13.01.2015 @ 08:55 в Новини

ДП «Львіввугілля» уклало угоду на закупівлю приладів для контролю за параметрами дегазації з конотопським ТОВ «НВО «Червоний металіст» на загальну суму 2,91 млн грн. Закупівля відбувалась за неконкурентною переговорною процедурою, повідомляється у Віснику держаних закупівель.

В обґрунтуванні застосування переговорної процедури закупівлі зазначено, що відкриті торги були відмінені 10 листопада 2014 року через те, що до оцінки було допущено пропозиції менше, ніж двох учасників.  Комітет з конкурсних торгів також зазначає, що «при вивченні документів учасників члени комітету дійшли до висновку, що єдиним виробником новітніх приладів контролю та засобами контролю за параметрами дегазації, засобів індивідуального захисту в Україні є ТОВ «НВО «Червоний металіст».

У цього ж підприємства нещодавно за кошти державного бюджету було закуплено обладнання для шахт підконтрольних терористам. Як повідомляли «Наші гроші» [1] низку угод на загальну суму 8,13 млн грн з підприємством уклала ДП «Донецька вугільна енергетична компанія».

Засновником ТОВ «НВО «Червоний металіст» є Олександр Котляров. У 2013 році він був позаштатним радником [2] депутата від  «Партії Регіонів» Юрія Мірошніченка.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/01/13/lvivvuhillya-zakupylo-obladnannya-na-3-mln-hrn-v-firmy-pomichnyka-eks-rehionala-yuriya-miroshnichenka/

URLs in this post:

[1] «Наші гроші»: http://nashigroshi.org/2015/01/09/pidkontrolni-terorystam-shahty-kupyly-hazoanalizatoriv-u-konotopi-za-8-miljoniv-z-byudzhetu-ukrajiny/

[2] радником: http://chesno.org/media/answers/PR_Miroshnychenko_answer1.pdf

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.