Який бізнесом займається сім’я новопризначеного прокурора Львівської області

12 Січня 2015

Маю двох синів. Старший, Остап, вчиться у Києві в Національній академії прокуратури. Молодший, Данило, навчається у юридичному ліцеї Дніпропетровська. Дружина Ольга – приватний підприємець, розповів в інтервю “Високому замку” прокурор Львівської області Роман Федик, не уточнивши у чому полягає бізнес.

Приватну справу Ольга Федик розпочала ще у 1999 році, коли стала одним із 38-ми співвласників ТОВ “Аптека N34”, де пробула аж до 2011 року.

У 2007 році дружина прокурора зареєструвалась приватним підприємцем. За даними ДП “Інформаційно-ресурсний центр”, вона має право займатись “роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами”.

У 2011 році син Романа Федика Остап став співвзасновником ТОВ “Доммед” (Дніпропетровська область), основним видом діяльності якого є “неспеціалізована оптова торгівля”. Згідно з інформацією в інтернеті, “Доммед” займається постачанням витратних матеріалів для медичних центрів різної форми власності (медичного інструментарію, медичних меблів, витратного матеріалу для лабораторій, кабінетів УЗ), а також одноразової продукції для салонів краси та перукарень. Нині замість Остапа Федика співвласником в ЄДР вказано Ольгу Федик, яка також є керівником ТОВ.

Сам Роман Федик у 2011 році став співвзасновником Адковатського об’єднання “Баганець та партнери” разом з Олексієм Баганцем, екс-прокурором Львівської області, а тепер заступником генпрокурора України. Щоправда, лише протягом пяти місяців. Ще у 2010 році він був керівником ТОВ “Адвокатська компанія “Баганець і партнери”, де Баганець був єдиним власником. Фірма тепер називається ТОВ “Адвокатська компанія “Оберіг” і засновником є Ольга Баганець, дружина Олексія Баганця.