Приватна компанія отримає ще понад півмільйона за обігрів двох шкіл

26 Грудня 2014

Відділ освіти Кам’янка-Бузької районної державної адміністрації замовив послуги з постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря у вигляді теплової енергії для двох шкіл за понад 567 тис. грн у ТОВ “Галпек-Кам’янка”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Теплопостачання замовили за неконкурентною переговорною процедурою, оскільки виконком Камянка-Бузької міськради 30 жовтня цього року вирішив надати “Галпек-Кам’янка” в оренду на 1 рік дві котельні площею 216,8 кв. м і 87 кв.м, які опалюють школи №1 та №2 в місті Кам’янка-Бузька. Розмір орендної плати не повідомляється.

З обгрунтування закупівлі випливає, що 1 листопада цього року з “Галпек-Кам’янкабули укладені договори оренди котелень, аби провести їх негайну модернізацію (переведення котелень на альтернативні види палива). А відтак взагалі відсутня альтернатива. Загалом замовили 597 Гкал (950 грн/ГКал).

Галпек-Камянка” створено у червні 2013 року. Лише цьогоріч компанія отримала замовлень на 3,7 млн грн.

Власниками ТОВ “Галпек-Кам’янка” є Любов Коротич, Василь Бортник та Анатолій Винник, замість якого раніше була Михайлишин Ярина.

Бортник і Михайлишин є співвласниками іншого ТОВ – “Галпек-Миколаїв”, яке надає аналогічні послуги в іншому районі. Разом з ними засновниками “Галпек-Миколаїв” також є Михайло Олексюк та Сергій Павличак. Цього року компанія отримала замовлень на 4 млн грн.

У серпні 2014 року також було зареєстровано ТОВ “Галпек-Городок”, яке нещодавно отримало перше замовлення на 300 тис. грн від місцевої лікарні. Власниками є вже згадана Ярина Михайлишин, а також Володимир Бабій і Марія Беницька.