- NGL.media - https://ngl.media -

Київський конезаводчик знову виграв на будівельному тендері у Львівській області

11.12.2014 @ 08:25 в Новини

Комунальне підприємство Львівської обласної ради «Управління капітального будівництва» уклало угоду з ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» на реконструкцію поліклінічного відділення районної лікарні у смт. Олесько за 1,64 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

За ці кошти утеплять фасад, поміняють вікна, проводку, каналізаційні труби, відремонтують підлогу тощо. Роботи планують завершити до кінця 2015 року.

Участь в тендері взяли лише дві компанії – ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» та КП «Центр Комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів, яке запропонувало ціну вищу лише на 0,5%.

За таких самих умов «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» кілька тижнів тому виграла свій перший тендер. Нагадаємо, нещодавно компанія отримала замовлення [1] на реконструкцію очисних споруд каналізації у місті Турка за 17,7 млн грн. Її єдиним конкурентом тоді також виступало КП «Центр Комплекс».

Засновником «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» є Марко Янковенко. Він також є співвласником київського ТОВ «Конезавод Талант». Ще нещодавно власниками фірми, яка офіційно зареєстрована в  Пустомитах у 2013 році, були студентка-стоматолог Роксолана Трухан  та мешканець села Підгороднє (Золочівський район) Володимир Яріш.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/12/11/cherhovyj-uspih-kyjivskoho-konezavodchyka-na-budivelnyh-tenderah-u-lvivskij-oblasti/

URLs in this post:

[1] отримала замовлення: http://ngl.media/2014/12/03/kanalizatsiyu-v-turtsi-zbuduje-konezavodchyk-yakyj-lyshe-na-pochatku-roku-prydbav-budivelnu-firmu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.