- NGL.media - https://ngl.media -

«Ощадбанк» відкриє «ДТЕК Західенерго» Ахметова кредитну лінію на 320 млн грн

01.12.2014 @ 08:30 в Новини

ПАТ «ДЕТЕК Західенерго» акцептувало пропозицію ПАТ «Державний ощадний банк України» щодо надання відновної кредитної лінії у національній валюті з лімітом у 320 млн грн під 23% річних. Цільове призначення позики – поповнення обігових коштів. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Єдиним конкурентом на торгах виступило ПАТ «Перший український міжнародний банк», яке запропонувало кредитну лінію під 25%.

Згідно з документацію торгів, кредитна лінія можна відкрити протягом трьох років з дати укладання договору. Орієнтовна дата остаточного погашення –  1 095 днів з дати укладання кредитного договору. Забезпеченням по кредиту буде «порука однієї чи декількох компаній  групи «ДТЕК» або інше майно, що може бути оформлене в заставу банку згідно чинного законодавства».

Згідно з даними Вісника державних закупівель, це буде друга кредитна лінія «Ощадбанку» для «ДТЕК Західенерго», яке входить в групу компаній Ріната Ахметова. У червні минулого року держаний банк уклав з підприємством угоду про надання відновної кредитної лінії для поповнення обігових коштів з лімітом у 800 млн грн під 19% річних.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/12/01/oschadbank-vidkryje-dtek-zahidenerho-ahmetova-kredytnu-liniyu-na-320-mln-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.