- NGL.media - https://ngl.media -

Для львівських комунальників придбали спецтехніки на 10 млн грн

13.10.2014 @ 09:00 в Новини

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради для потреб районних  комунальних шляхово-ремонтних підприємств придбав 12 одиниць спецтехніки на загальну суму 10,8 млн грн у ТОВ «Брод-Вей Ресурс Плюс» з Білої Церкви. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з технічною документацією торгів, департамент придбав піскорозкидувач-самоскид (МДКЗ-10). Акцептована ціна одиниці спецтехніки становить 895 тис. грн.  Вимоги до техніки: базовий автомобіль – самоскид марки МАЗ-5551 або еквівалент; рік випуску – не пізніше 2013 року; дизельний двигун; потужність не менше 230 кВт к.с.; вантажопідйомність – не менше 10 тис. кг.

Участь в торгах, крім переможця, брали ще три підприємства, які запропонували вищу ціну. Засновниками ТОВ «Брод-Вей Ресурс Плюс» є Мирослав Синенький, Тамара Єременко та Дмитро Онищенко.

За даними Вісника державних закупівель, це другі торги, в яких фірма стала переможцем. Попередній тендер вона виграла на постачання спецтехніки для КП «Вінницьке шляхове управління» у вересні поточного року.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/10/13/dlya-lvivskyh-komunalnykiv-prydbaly-spetstehniky-na-10-mln-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.