Підприємці–партнери знову «розіграли» між собою 300 тис. грн від Залізничної райадміністрації

06 Жовтня 2014

Залізнична районна адміністрація Львівської міської ради за процедурою запиту цінових пропозицій уклала угоду на ремонт м’якої покрівлі житлового будинку №15 на вул. Каховській з ПП «Альфабудсервіс». Ремонт планують завершити до кінця року за 293,5 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Під час розкриття цінових пропозицій, адміністрація розглядала пропозиції двох учасників – ПП «Альфабудсервіс» та ПП «Будкомплект Плюс». Останнє запропонувало здійснити ремонт за ціною вищою лише на 3,3 тис. грн.

Єдиним засновником фірми-переможця, ПП «Альфабудсервіс», є Юрій Гонтар. ПП «Будкомплект Плюс» заснували четверо осіб, але 70%  підприємства належать Романові Шумило. Він також є і директором фірми.

Водночас Роман Шумило та Юрій Гонтар є співзасновниками ще одного підприємства – «Захід УВТК». У цьому ТОВ у них однакові частки.

Це вже не перший випадок такого вигідного партнерства. Як повідомляли «Н.Г.Львів», у липні цього року ці дві фірми, «Альфабудсервіс» та «Будкомплект Плюс», «розіграли» між собою тендер від Шевченківської райадміністрації на суму 335,2 тис. грн.