Львівське СБУ купить бензин та дизель у Єрємєєва за таємними цінами

22 Вересня 2014

Управління служби безпеки України у Львівській області за результатами відкритих торгів замовило пальне у ТОВ «Вог Рітейл» з групи нардепа Ігоря Єрємєєва  на 530,2 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У документації торгів вказано, що замовили бензин А-95  (10 тис. л), бензин А-92 (16,8 тис. л) та дизельне паливо  (5 тис. л). Обов’язковою вказано поставку товару з використанням смарт–карт (паливних талонів). Талони повинні мати необмежений термін дії.

Окрім ТОВ «Вог Рітейл» участь у торгах взяли ТОВ «Укртрансстивідорінг» та СП у формі ТОВ «Львів – Петроліум». Пропозицію «Укртрансстивідорінгу» було відхилено, оскільки  фірма зазначила у пропозиції недостовірну інформацію про перелік АЗС у  Львові, Львівській області та по території України.

Усупереч вимогам законодавства у Віснику держзакупівель не опубліковано протокол розкриття пропозицій, а тому невідомо, за скільки готові були постачати пальне інші компанії. Так само не оприлюднена інформація про ціни за літр бензину та дизпалива.