- NGL.media - https://ngl.media -

Депутат від «Свободи» розширить свої мисливські угіддя на Львівщині

06.06.2014 @ 10:40 в Новини

Львівська обласна рада планує надати в користування мисливські угіддя площею понад 9,6 тис. га терміном на 49 років мисливському господарству «Свірж». Відповідний проект рішення опублікований на сайті облради, повідомляє ZAXID.NET [1].

Додатком до проекту рішення передбачено надання угідь від села Стрілки через села Волове, Мостище, Підгородище, Романів, Селиська, Ганачівка, Затемне, Коросне, місто Перемишляни, села Ушковичі, Кимир, Стоки, Стрілки.

Мисливське господарство «Свірж» з 2000 року мало у користуванні угіддя площею 7,9 тис. га у тому ж Перемишлянському районі, відтак у разі прийняття рішення товариство отримає у користування на 1,7 тис. га більше.

Засновниками ТОВ «Мисливське господарство “Свірж”» є троє людей: Любов Фурдичко, дружина екс-нардепа Ореста Фурдичка, Леся Тимків та Володимир Височанський, депутат Перемишлянської райради від «Свободи».

Прикметно, що Височанський також є директором ТОВ «Узлісся», котре належить народному депутату від «Свободи» Ігорю Кривецькому. Ця компанія володіє великим готельно-відпочинковим комплексом «Edem Resort» у селі Стрілки Перемишлянського району. Територія мисливських угідь, на які претендує «Свірж», розташовані поруч з комплексом Кривецького.

Ще у кінці 2012 року Володимира Височанського не було у співвласниках «Свіржа». Його частка у мисливському товаристві належала Василю Бурмасу, начальнику одного з відділів Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/06/06/deputat-vid-svobody-rozshyryt-svoji-myslyvski-uhiddya-na-lvivschyni/

URLs in this post:

[1] ZAXID.NET: http://zaxid.net/news/showNews.do?deputati_vid_svobodi_rozshiryuyut_svoyi_mislivski_ugiddya_na_lvivshhini&objectId=1310616

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.