Суд залишив приміщення на Словацького колишнім регіоналам

28 Травня 2014

Львівський апеляційний господарський суд не дозволив Львівській дирекції Укрпошти розірвати договір-оренди з ТОВ «Віса-Ог», тим самим залишивши підприємству право оренди на приміщення на вул. Словацького, 1 загальною площею 385 кв. м. Приміщення призначено облаштування там закладу громадського харчування та магазину. Орендна плата, згідно з угодою, складала 16 тис. грн на місяць.

Ще в січні цього року співвласником підприємства був Олег Баран, екс-керівник Львівської обласної організації Партії Регіонів та співвласника «Родинної ковбаски» . Сьогодні «Віса-Ог» зареєстровано на 67-річну Раїсу Хоменко, а директором товариства є її син Олег Хоменко, який також був головою Залізничної районної організації ПР.

Згідно з матеріалами судової справи, прокуратура Львівської області в інтересах Львівського відділення фонду держмайна України по Львівській області вимагала виселити підприємство з нежитлових приміщень та повернути майно балансоутримувачу, тобто Львівській дирекції Укрпошти. А також стягнути 175тис грн. неустойки. Апеляційний суд вимоги позивача не задовольнив.