На ремонт небезпечної для життя траси Броди-Червоноград виділили 6 мільйонів

27 Травня 2014

ТОВ “Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65” уклала угоду зі Службою автомобільних доріг у Львівській області на поточний ремонт автомобільної дороги державного значення Броди – Червоноград ( на ділянці км 53+460 – км 57+460). Ремонт повинні здійснити до кінця 2015 року за 6,3 млн грн з державного бюджету.

Питання ремонту даної траси піднімали депутати Львівської обласної ради. Під час засідання сесії 29 квітня 2014 року вони звернулись до керівництва країни із вимогою додатково виділити кошти з держбюджету. Депутати наголосили, що капітальний ремонт на вказаній ділянці дороги не проводився впродовж 40 років. Її незадовільний стан спричинено інтенсивним рухом великовагового транспорту, що перевозить цукровий буряк, вугілля, деревину та інше. Проектна потужність дорожнього полотна не розрахована на таке навантаження, а об’їзних доріг немає. Депутати стверджували, що автодорога має настільки катастрофічний стан, що користування нею несе реальну загрозу для життя людей.

 «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65» є активним учасником та переможцем торгів на ремонт доріг у Львові та області. Власниками найбільших часток є лучанин Олег Булима (26%), та львів’яни Юрій Сворень (26%) та Ігор Магера (25,6%).