Дубневичі «розпиляли» 14 мільйонів зі своїм директором на будівництво чергового Народного дому

27 Травня 2014

Сокільницька сільська рада (Пустомитівський район) уклала угоду на будівництво Центру мистецтв та дозвілля «Просвіта» за 14,2 млн грн. з ТОВ «Тір».  Повідомляється у Віснику державних закупівель.

Це вже другий Народний дім «Просвіта», тендер на будівництво якого, виграло це підприємство з початку 2014 року. У квітні цього року ТОВ «Тір» отримало підряд на 10,4 млн грн від сільської ради Мшани (Городоцький район). За дивним збігом обставин, єдиним конкурентом на торгах, і у Мшані, і в Сокільниках виступало ТОВ «Енергія-Монтажсервіс».

 Власником компанії-переможця є Юрій Пастернак – давній менеджер братів Дубневичів, який досі залишається директором ТОВ «Фінансова компанія «Енергія-Інвест», яка належить братам Дубневичам. Вони ж є і співвласниками ТОВ «Енергія –Монтажсервіс».

Дубневичі з Пастернаком активно «змагаються» не лише за будівництво народних домів. Як вже повідомляли «Н.Г.Львів», у вересні минулого року вони конкурували за будівництво каналізації в місті Комарно (Городоцький район) вартістю 6 млн.грн та реконструкцію каналізаційних споруд у селі Рудки за 3,6 млн грн.