Обласне майно викуплять фармацевти, журналісти, громадські діячі та маляри

22 Травня 2014

Львівська обласна рада затвердить орієнтовний перелік об’єктів для приватизації у 2014 році. Як повідомляє ZAXID. NET приватизувати планують 14 приміщень, серед них шість хочуть продати з аукціону, а 8 приватизувати способом викупу.

На відкрити торги виставлять три приміщення на Городоцькій, 2 загальною площею 1076,7 кв. м, адмінбудинок по вулиці Глінки, 12 площею 489,9 кв.м, приміщення у смт. Лопатин Радехівського району та с. Райлів Стрийського району.

Ще 8 об’єктів планують викупити попередні орендарі. Так, як вже повідомляли «Н.Г.Львів», приміщення на вул. В. Чорновола, 45а, площею  380,1 кв.м  планує викупити ТОВ «Віконт-ІІ». Власниками якого є Людмила та Олена Сенчуки (50% та 49,6% відповідно) і ЗАТ “Компанія з управління активами “Карпати-Інвест” (0,4%).

Приміщення площею 22,9 кв.м на вул.  Костюшка, 8 придбає Зубар С. І. А склад на Городоцькій, 2 площею 32,9 приватний підприємець Канцір Євген Ярославовович, який займається малярними роботами.

На вул. Січових Стрільців, 3 викуплять три приміщення.  Офіс площею  46,5 кв. м на другому поверсі будинку – ПП «Деміус», фірма зареєстроване у грудні 2013 року і займається діяльністю у сфері права. Власницею є Марта Мусієвська.  На 253,7 кв. м першого поверху претендує ТОВ “Речник”, також створене у грудні 2013 року. Підприємство, згідно з даними Єдиного державного реєстру, займається виданням періодичних видань та діяльністю у сфері телерадіомовлення. Власницею медіа-компанії є Людмила Муса-Ахунова. Сусіднє приміщення площею 169,7 кв.м викупить ТОВ “IB Христина”. Цікаво, що теж новачок на львівському ринку. Наталія Черняк зареєструвала своє підприємство лише у січні 2014 року. Основний вид діяльності фірми – оренда нерухомості.

Третій поверх площею 292,1 кв. м на вул. Винниченка, 3 викупить Громадська організація “Інститут проблематики власності і самоврядування”.  Засновники Олеся Буба, Ігор Гончаров та Віталій Іваницький. Цікаво, що на початку квітня цього року управління майном спільної власності Львівської обласної ради подало позов до суду на дану організацію. Юристи управління вимагали розірвати договір оренди через несплату орендної плати. Згідно з матеріалами судової ухвали була підписана мирова угода, оскільки організація погасила заборгованість, яка складала 46,7 тис грн.

У місті Червоноград  на вул. Сокальській,2 , пр. приміщення площею 63,7 кв. м викупить ТОВ «Алтея». Підприємство що займається продажем фармацевтичних препаратів і ще донедавна належало львівському фармацевту Оресту Мандюку. Сьогодні власником став Віктор Носович, а Мандюк залишився директором.