Фірма друзів Дубневичів отримає майже 18 гектарів для видобутку будівельних пісків

12 Травня 2014

Птахофабрика “Давидівська” у формі товариства з обмеженою відповідальністю отримає гірничий відвід площею 17,8 га у користування з метою видобування будівельних пісків. Відповідний проект рішення Львівської облради розміщений на сайті ради.

Якщо депутати проголосують “за”, птахофабрика отримає відвід на ділянку у межах Давидів-Ведмедівського родовища, розташованого в одному кілометрі на північ від села Давидів Пустомитівського району. Видобувати планують будівельні піски, що придатні для виготовлення штукатурних розчинів для опоряджувального шару.

Згідно з ЄДР, “Птахофабрика “Давидівська” належить Роману та Галині Співакам, найближчим родичам Володимира Співака, директора та співвласника ТОВ “Енергія Консалтинг” – компанії-засновниці “Львівської газети” та ТРК “Галичина” (FM “Галичина”), які перебувають під контролем братів Ярослава та Богдана Дубневичів. Керівником птахофабрики є Юрій Доскіч, відомий як начальник відділу ТОВ “АПП “Львівське”, котре також належить Дубневичам.

Як вже повідомляли “Н.Г. Львів”, “Птахофабрика “Давидівська” та “АПП “Львівське” часто замагаються між собою під час закупівель за кошти місцевих та державного бюджетів.

Ярослав Дубневич є народним депутатом України від “Удару”, Богдан Дубневич – депутатом Львівської облради.