- NGL.media - https://ngl.media -

Дружина рівненського начальника судової адміністрації незаконно придбала склад на Героїв УПА

10.04.2014 @ 08:35 в Новини

Господарський суд Рівненської області повернув у власність Львівському міському споживчому товариству приміщення складу загальною площею 573,3 кв. м, що розташоване у Львові на вул. Героїв УПА, 27. Суд вирішив, що дане приміщення було незаконно продане ще 10 років тому рівненському ТОВ «Віган В». 26 березня 2014 року Апеляційний суд залишив [1] це рішення в силі.

Суд встановив, що приміщення складу на Героїв УПА було продано ТОВ «Веган В», яке займається торгівлею товарів широкого асортименту,  у 2004 році за 196 тис. грн. Згідно зі статутом Львівського міського споживчого товариства, дозвіл на продаж майна дається лише після рішення загальних зборів пайовиків Товариства. Проте такого рішення Товариство не приймало і нікому не делегувало відповідних повноважень.  Відтак продаж приміщення був незаконний, а укладений договір купівлі-продажу суд визнав нікчемним. Питання повернення коштів під час судових засідань не піднімалось.

Засновницею фірми «Віган В» є Галина Вдовиченко,  дружина  Віктора Вдовиченка [2], начальника територіального управління  Державної судової адміністрації в місті Рівне.

Довідка: Державна судова адміністрація України  — орган у системі судової влади України, що здійснює організаційне забезпечення діяльності органів судової влади з метою створення належних умов функціонування судів і діяльності суддів, представляє суди у зносинах з іншими органами державної влади, органами місцевого самоврядування в межах повноважень, установлених законом. 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/04/10/druzhyna-rivnenskoho-nachalnyka-derzhavnoji-sudovoji-administratsiji-nezakonna-prydbala-sklad-na-herojiv-upa/

URLs in this post:

[1] залишив: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/38034742

[2] Віктора Вдовиченка: http://dovidka.com.ua/user/?code=269914

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.