- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма адвоката з Києва охоронятиме львівський госпіталь

08.04.2014 @ 09:30 в Новини

Комунальний заклад Львівської облради “Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи” за результатами відкритих торгів замовила послуги у сфері громадського порядку та громадської безпеки на 176,2 тис. грн у ПП “Територія Охорони”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Послуги надаватимуть з квітня по грудень включно. У документації конкурсних торгів вказано, що має бути три цілодобових пости охорони. Компанія-переможець торгів нестиме повну матеріальну відповідальність та відшкодування збитків, нанесених з її вини.

Власником ПП “Територія Охорони” була Любов Обломєй, яку на сайті [1] Київської міськради вказано як бухгалтера громадської приймальні депутата Київради VI скликання Сергія Козира. Згідно з ЄДР, нині власником компанії зі “статутником” у сто гривень є Віталій Мацелюх, адвокат з Києва. Він також є власником ПП “Компанія “Світ юридичних послуг”, на сайті [2] якого вказано, що вони спеціалізуються на консультаціях замовників та учасників процедур держзакупівель.

Ліцензія ПП “Територія Охорони” на надання послуг з охорони власності та громадян діє з 5 червня 2012 року до 18 серпня 2014 року. 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/04/08/firma-advokata-z-kyjeva-ohoronyatyme-lvivskyj-hospital/

URLs in this post:

[1] сайті: http://www.kmr.gov.ua/feedback.asp

[2] сайті: http://svitprava.com.ua/o-nas/o-nas.html

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.