Колишній працівник Дубневичів реконструює школу в Мостиському районі за 15 мільйонів

28 Лютого 2014

Відділ освіти Мостиської районної державної адміністрації за результатами відкритих торгів уклав угоду з ТОВ «Тір» на реконструкцію з добудовою загальноосвітньої школи в селі Бортятин Мостиського району. Вартість угоди становить 14,98 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Роботи планують завершити до кінця 2015 року. Згідно з технічною  документаціє, школа отримає нову котельню та кухню, де передбачено встановлення картоплечистки, подрібнювача, слайсера для нарізання продуктів і марміта (прилавок з підігрівом) для перших страв. У суму угоди також включено обладнання для класів та спортивного залу.

Єдиним конкурентом на торгах виступило ТОВ «Стрім – Львів», яке запропонувало ціну більшу на 261 тис. грн.

Засновниками ТОВ «Стрім-Львів» є Юрій Савицький та Володимир Федина. Ще у 2012 році серед засновників фірми був Володимир Савицький, батько чинного співзасновника, який також був співвласником ТОВ «Октант», фірми, яка сьогодні перебуває в процесі припинення діяльності, а ще нещодавно потрапила у скандал з рейдерським захопленням бази відпочинку «Захар Беркут» в селі Волосянка.

Засновником ТОВ «Тір» є Юрій Пастернак – екс-директор ТОВ “Корпорація Колійні ремонтні технології” Ярослава та Богдана Дубневичів. Він також є власником ТОВ ТОВ “Будівельно-ремонтне підприємство “Технобуд”, яке у вересні минулого року розіграло тендер на 6 млн грн з ТОВ “Енергія – Монтажсервіс”, яке також належить братам Дубневичам.

Відомо, що саме нардеп Ярослав Дубневич виклопотав  у державному бюджеті на 2014 рік субвенцію на реконструкцію школи в с. Бортятин.