- NGL.media - https://ngl.media -

Трускавецька міськрада замовила поховання одиноких людей у власника бара-труни

25.02.2014 @ 09:00 в Новини

Управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міськради за результатами запиту цінових пропозицій замовила похоронні та суміжні послуги на 89 950 грн (без ПДВ) у ПП “Похоронний дім Вічність”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

За ці кошти підприємство доглядатиме за кладовищем по вул. Стебницькій та в урочищі Помірки у Трускавці, а також ховатиме одиноких громадян до кінця 2014 року.

Участь брало також комунальне підприємство міста “Парк курортний”, утім їх пропозиція була дорожчою — майже 140 тис. грн з ПДВ.

ПП “Похоронний дім Вічність” зі “статутником” в одну тисячу гривень зареєстровано 19 грудня 2013 року у Трускавці. Засновник підприємства Степан Піряник відомий тим, що збудував бар “Вічність” у вигляді труни [1], який потім продав росіянину.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/02/25/truskavetska-miskrada-zamovyla-pohovannya-odynokyh-lyudej-u-vlasnyka-bara-truny/

URLs in this post:

[1] вигляді труни: http://kava.lviv.ua/ua/news/587/~stepan-piryanyk-bar-truna-vichnist-pryzhyvsya-by-u-donecku-chy-v-kyjevi-bo-na-zakhidnij-ukraini-duzhe-vysoka-khrystyyanska-moral

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.