“Львівхолод” Козаків заборгувало Дубневичам за тепло

11 Лютого 2014

Суд зобов’язав родину Козаків, власників ТОВ «Львівхолод» заплатити 10,7 тис. грн. родині Дубневичів, власникам ТОВ НВП «Енергія –Новояворівськ».  Саме стільки заборгувало підприємство за теплопостачання магазину «Рукавичка» в місті Новояворівськ. Борг утворився в період з грудня 2012 по лютий 2013 року.

ТОВ «Львівхолод» оскаржувало рішення Господарського суду Львівської області в апеляційному порядку і не визнавало заборгованість, оскільки ще в січня 2013 року підприємство перейшло на альтернативне опалення приміщення магазину і звернулось до ТОВ «Енергія-Новояворівськ» з проханням про від’єднання від центрального опалення. Проте, згідно з матеріалами справи, від’єднання від мережі централізованого опалення відбулось з порушенням. Відтак, суддя апеляційного суду залишив заборгованість чинною і такою що підлягає до сплати.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру, власником 92,4% ТОВ НВП «Енергія –Нововяворівськ» є АП «Львівське», яке в свою чергу належить Богдану та Ярославу Дубневичам у рівних долях.

Основна частка ТОВ «Львівхолод» (94,4%)  належить родині Козаків.