- NGL.media - https://ngl.media -

Власник аквапарку «Пляж» віддасть банку приміщення у центрі Львова

25.12.2013 @ 08:50 в Новини

Львівський апеляційний господарський суд відхилив скаргу ТОВ «Компанія «Грифон» і залишив в силі рішення суду першої інстанції, згідно з яким товариство зобов’язане віддати приміщення магазину-салону площею 263,2 кв.м на проспекті Шевченка, 5 банку «Форум» у якості погашення заборгованості за кредитом, наданим на реконструкцію аквапарку «Пляж».

Співвласником ТОВ «Компанія «Грифон» є Олег Верлінський, який також є головою правління ПАТ «Комплекс видів спорту», компанії, що управляє аквапарком «Пляж». Як повідомляли [1] “Н.Г. Львів”, у 2007 році підприємство заставило свою нерухомість у якості забезпечення виконання зобов’язань за договором про надання кредитної лінії у розмірі 1,4 млн доларів США для реконструкції аквапарку. Спочатку банк «Форум» уклав кредитний договір з ТОВ «Виробниче підприємство «Галтрансрембуд», а у 2010 році зобов’язання по кредиту перевели на ЗАТ «Комплекс водних видів спорту». Тоді ж заборгованість була переведена в національну валюту і встановлено її розмір у сумі 22 млн 663 тис. грн. Термін кредитування закінчився у березні 2011 року.

Згідно з матеріалами рішення Господарського суду, заборгованість ЗАТ «КВВС» перед банком становить 26,3 млн грн. Приміщення на проспекті Шевченка є забезпеченням кредитного договору, тому суд вирішив, що банк має право на отримання приміщення у якості погашення заборгованості. 17 грудня 2013 року Апеляційний суд залишив [2] це рішення в силі. Проте підприємство має право оскаржити постанову у касаційному порядку.

Згідно з інформацією ресурсу SMIDA станом на 2012 рік офіційними власниками акцій ПАТ «Комплекс водних видів спорту» є  Анастасія Верлінська та Сергій Любомудров. Їм належить 40 та 60 відсотків акцій відповідно. Головою наглядової ради акціонерного товариства є депутат міської ради від ВО «Свобода» Андріан Гутник.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/12/25/vlasnyk-akvaparku-plyazh-prohrav-apelyatsiyu-schodo-mahazynu-na-prospekti-shevchenka/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2013/10/30/sud-zabrav-u-kerivnyka-akvaparku-plyazh-prymischennya-mahazynu-salonu-na-prospekti-shevchenka/

[2] залишив: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/36238398

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.