- NGL.media - https://ngl.media -

Наступного року по Львову їздитиме новий електробус та тролейбус. Всього лише за 6 мільйонів

23.12.2013 @ 11:33 в Новини

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовив тролейбус з низьким рівнем підлоги та електробус у ТОВ “Спільне українсько-німецьке підприємство “Електронтранс”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Тролейбус коштуватиме 1 млн 950 тис грн, електробус — 3 млн 988 тис. грн. Єдиний конкурент “Електронтрансу” на тендері ТОВ “Мазтранссервіс” запропонувало у лотах 2,012 млн грн та 5 млн 486 тис. грн відповідно. Окрім того “Електронтранс” запропонував 3 роки гарантії, а “Мазтранссервіс” лише один рік.

На сайті [1] “Електронтрансу” обіцяють, що перший тролейбус з маркою “Електрон” буде виготовлений до кінця поточного року, а його випробування розпочнуться навесні 2014 року. У цей же період планується виготовлення електробуса, для роботи якому не потрібно мережі підстанцій – його накопичувачі енергії високої ємності будуть заряджатися за нічним (значно нижчим) тарифом. На електробусі встановлять електродвигуни з охолодженням. Пробіг такого електробуса на максимальному запасу ходу на накопичувачах без підзарядки становитиме 280-300 км.

“Електронтранс” також виготовив для Львова п’ятисекційний трамвай за 11 млн 910 тис. грн. А в листопаді цього року міськрада замовила [2] у цього ж підприємства трисекційний трамвай за 11 млн 890 тис. грн.

Засновниками ТОВ “Спільне українсько-німецьке підприємство “Електронтранс” є три компанії: ПАТ “Концерн-Електрон” (64%), німецьке підприємницьке товариство “Транстек Ф&Е” (26%) та ТОВ “Автотехнопроект” (10%).

Власники 70% акцій ПАТ “Концерн-Електрон” в SMIDA не розкриваються. Голова правління концерну Юрій Бубес володіє майже 5,8% акцій компанії, голова наглядової ради Віктор Рибинок має ще 4,8%, його заступник Сергій Медведєв — 5,05%. Ще майже 15% належать менеджменту. Засновниками ТОВ “Автотехнопроект” є Іван Войчишин, Олег Дзядик, Микола Півоварчук, Василь Сидь та Юрій Цетнар.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/12/23/nastupnoho-roku-po-lvovu-jizdytyme-novyj-elektrobus-ta-trolejbus-vsoho-lyshe-za-6-miljoniv/

URLs in this post:

[1] сайті: http://eltrans.electron.ua/news/spilne_ukrayinsko-nimetske_pidpryyemstvo_%C2%ABelektrontrans%C2%BB_vyhotovyt_trolejbus_ta_elektrobus_79.htm

[2] замовила: http://ngl.media/2013/11/29/lviv-zamovlyaje-sche-odyn-tramvaj-znachno-korotshyj-odnak-ne-znachno-deshevshyj/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.