- NGL.media - https://ngl.media -

Фірми з одного “кубла” розпиляли 18 мільйонів на довгобуді в Миколаєві

17.12.2013 @ 08:28 в Новини

Миколаївська районна державна адміністрація Львівської області за результатами відкритих торгів замовила завершення будівництва акушерського корпусу на 30 ліжок в Миколаєві за 18,3 млн грн у ТОВ “Мегабудмакс”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Роботи планують завершити до грудня 2014 року або до повного виконання робіт залежно від реального їх фінансування. Акушерський корпус у Миколаєві почали будувати ще в 1991 році. У 2011 році тодішній голова ЛОДА Михайло Костюк обіцяв [1], що корпус здадуть вже влітку 2012-го.

У торгах брало участь три компанії. Найдешевша пропозиція, 15,9 млн грн, належала ПП “Богдан-Буд”. Утім їх пропозицію відхили через відсутність кількох документів. Були зауваження і до пропозиції ще одного учасника – ПП “Ренесанс-Стиль”. Зокрема, у змісті комерційної частини пропозиції комітет знайшов невідповідність змісту відносно нумерації, хоча кількість пронумерованих і прошнурованих сторінок відповідають документації конкурсних торгів. Їх пропозицію чомусь не відхилили.

Загалом “Ренесанс-Стиль” програв “Мегабудмаксу”, бо запропонував на тендері виконати роботи дорожче на 40 тис. грн.

Власниками ТОВ “Мегабудмакс” є Роман Босак і Тарас Горинь. З жовтня 2013 року директором є Олег Петеляк, який відомий також як співвласник ТОВ “Львівський будівельний холдинг”. Раніше директором “Мегабудмаксу” був ще один співвласник “Львівського будівельного холдингу” – Ігор Гринкевич. Обидві фірми зареєстровані на одну адресу у Львові – вулиця Козельницька, 4.

ПП “Ренесанс – Стиль” належить Світлані Коростенській та Лілії Тесак. У протоколі розкриття вони вказали свій контактний номер 032-294-85-36.

ренесанс-стиль [2]

Цим же номером телефону користується і “Львівський будівельний холдинг” – саме його він вказує контактним у тендерній документації, про що свідчать документи у Віснику держзакупівель.

протокол будхолдинг [3]

Окрім того, у бізнес-довідниках [4] міститься інформація про те, що цим номером також користувалася ТОВ “Будівельна компанія “Верховина”, де раніше співвласником також був Ігор Гринкевич.

Ігор Гринкевич відомий у Львові через скандал довкола реставрації Вірменської церкви. БК “Верховина” стала переможцем тендеру на виконання складних реставраційних робіт, не маючи фахівців і не володіючи технологіями. ПП “Ренесанс – Стиль” також відзначалось у скандальній реставрації вірменської церкви – вони були попередниками “Верховини”, проте їх роботу визнали неякісною і усунули від подальшого виконання.

Нагадаймо [5], “Мегабудмакс” також перемогла “Ренесанс — Стиль” у тендері на будівництво дитячого садочку у селі Сілець та гуртожитку у Бродах.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/12/17/firmy-z-odnoho-kubla-rozpylyaly-18-miljoniv-na-dovhobudi-v-mykolajevi/

URLs in this post:

[1] обіцяв: http://vgolos.com.ua/news/kostyuk_vizme_na_kontrol_budivnytstvo_akusherskogo_korpusu_v_mykolaievi_yakyy_zvodyat_vzhe_20_rokiv_44278.html

[2] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/12/ренесанс-стиль.bmp

[3] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/11/протокол-будхолдинг.png

[4] бізнес-довідниках: http://lviv.glo.ua/stroitelstvo/budivelna-kompaniya-verhovina.html

[5] Нагадаймо: http://ngl.media/2013/11/26/budivnytstvo-hurtozhytku-za-4-miljony-rozihraly-mizh-firmamy-z-odnoho-kubla/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.