- NGL.media - https://ngl.media -

Прокуратура хоче скасувати тендер, бо міськрада обрала фірму без досвіду та техніки

10.12.2013 @ 13:10 в Новини

Прокуратурою Львівської області пред’явлено позов до Управління капітального будівництва Львівської міської ради та переможця конкурсних торгів ТОВ “Львівбудмережі”, аби визнати недійсними рішення комітету з конкурсних торгів та договору на реконструкцію вул. Мечникова у Львові. Про це повідомляє [1] Прокуратура Львівської області.

Мова йде про тендер на 46,8 млн грн, результати якого оголосили нещодавно [2], у листопаді цього року. Мечникова мали реконструювати на ділянці від вул. Пекарської до вул. Личаківської. “Н.Г. Львів” повідомляли, що переможець торгів “Львівбудмережі” зареєстровано лише у грудні 2012 року. Власником фірми був Олег Пастущак. Цього року товариство було перереєстровано на Лесю Кужею, яка також є засновницею львівського ТОВ “Будівельна компанія “Інстал плюс”. Пошук більш детальної інформації про “Львівбудмережі” не дав фактично жодних результатів – лише кілька повідомлень про оголошені фірмою вакансії водія та слюсаря.

У ході прокурорської перевірки було встановлено, що конкурсні пропозиції учасників не відповідають умовам конкурсної документації, а у переможця, ТОВ “Львівбудмережі”, відсутній досвід проведення аналогічних робіт, так само як і відсутнє матеріально-технічне забезпечення для їх виконання. Незважаючи на це міськрада уклала угоду саме з цим товариством.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/12/10/prokuratura-hoche-skasuvaty-tender-bo-miskrada-obrala-firmu-bez-dosvidu-ta-tehniky/

URLs in this post:

[1] повідомляє: http://www.lviv.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=132130

[2] оголосили нещодавно: http://nashigroshi.org/2013/11/19/pivkilometrovu-vulytsyu-poryad-z-lychakivskym-kladovyschem-pokraschat-na-47-miljoniv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.