- NGL.media - https://ngl.media -

Директор “Онуру” повернув 315 тисяч, які місто переплатило за дороги

08.12.2013 @ 00:30 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ

Директор ТОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл” відшкодував держбюджету майже 315 тис. грн завданих збитків. Про це повідомляє [1] прес-служба прокуратури Львівської області.

Згідно з повідомленням, слідчими УМВС України на Львівській залізниці здійснювалося досудове розслідування кримінального провадження за фактом розтрати бюджетних коштів під час проведення ремонтних робіт вулиць Львова. Йдеться про обвинувачення керівника ТОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл” у неналежному виконанні своїх службових обов’язків, що призвело до безпідставної оплати управлінням капітального будівництва Львівської міської ради близько 315 тис. грн за ремонт вулиць Липинського, Пасічної, Шевченка, Зеленої та Стрийської у місті Львові.

У ході досудового розслідування директор ТОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл” завдані збитки відшкодував у повному обсязі. Кримінальне провадження щодо нього направлено до Залізничного районного суду Львова, вироком якого останнього визнано винним та засуджено. Водночас, зважаючи на те, що він під час слідства свою вину визнав та відшкодував бюджету завдані збитки, судом його звільнено від відбування покарання.

Директором ТОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл” є Їлдиз Бірол.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/12/08/dyrektor-onuru-povernuv-315-tysyach-yaki-misto-pereplatylo-za-dorohy/

URLs in this post:

[1] повідомляє: http://zik.ua/ua/news/2013/12/06/dyrektor_onuru_povernuv_315_tys_grn_za_remont_vulyts_lvova_445254

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.