Дубневичі з колишнім директором свого підприємства розіграли тендер на чотири мільйони

15 Листопада 2013

У селі Підгайчики Самбірського району Львівської області проведуть реконструкцію дитячого садочка за 4,08 млн грн. Роботи виконає ТОВ БРП «Технобуд» до кінця 2015 року, повідомляється у Віснику державних закупівель.

До участі у тендері зголосилось три фірми: ТОВ «Будівельна компанія Комплекс-Про», ТОВ «Енергія -Монтажсервіс» та  ТОВ БРП «Технобуд». Проте, пропозиція першої була відхилене через те, що не відповідала умовам документації конкурсних торгів. Серед двох учасників, що залишились, обрали найдешевшу пропозицію.

Засновником «Технобуду» у 2012 році став Юрій Пастернак – екс-директор ТОВ “Корпорація Колійні ремонтні технології” Ярослава та Богдана Дубневичів. Вони також мають безпосередній стосунок до ТОВ «Енергія -Монтажсервіс», власником якого є дві компанії: ПП “Аркада – Сервіс” та ТОВ НВП “Енергія — Новояворівськ”. Новояворівське підприємство заснувало ще три юридичні особи, але найбільшу частку 92,4% має Агропромислове підприємство «Львівське», власниками якого у рівних долях є брати Дубневичі.

Це вже не перший тендер, який розігрується у такому складі. Як повідомляли «Н.Г. Львів» у вересні 2013 року міська рада Комарного (Городоцький район) замовила будівництво каналізації за 5,9 млн у ТОВ «Енергія – монтаж сервіс», єдиним конкурентом виступила фірма Юрія Пастернака «Технобуд».