Держфінінспекція перевірить закупівлі вугілля для освітніх закладів Львівщини

14 Листопада 2013

Держфінінспекція України у Львівській області проведе перевірку закупівель вугілля для освітніх закладів області. Відповідне доручення було дане Держфінінспекцією України у відповідь на звернення народного депутата України Олега Осуховського.

Як вже повідомляли “Наші гроші”, попри те, що опалювальний сезон вже розпочався, комітет з конкурсних торгів департаменту ЖКГ лише 1 листопада акцептував пропозиції фірм для закупівлі вугілля для 22 замовників області, у тому числі й для навчальних закладів. Було обрано пропозиції трьох найдорожчих фірм. До усіх дешевших пропозицій у комітету з конкурсних торгів виявилося чимало зауважень, як от ініціали замість повного імені та по-батькові на завірених документах. 12 листопада чиновники заявили, що для підписання угод обрані фірми мають знизити ціну на вугілля, однак підприємці офіційно ще не погодилися.

Згідно з повідомленнями у Віснику держзакупівель, з різних причин протягом вересня-листопада було відмінено торги на закупівлю вугілля управліннями освіти, молоді та спорту Мостиської, Жовківської, Старосамбірської, Дрогобицької РДА. Відтак наразі не зрозуміло, яким чином вони будуть забезпечувати себе паливом на зиму.