- NGL.media - https://ngl.media -

Для шкіл куплять менше вугілля, бо чиновники вирішили замовити найдорожче паливо

06.11.2013 @ 08:15 в Новини

Комітет з конкурсних торгів Департаменту житлово-комунального господарства, який 1 листопада акцептував найдорожчі із наявних пропозицій на постачання вугілля, пропонує бюджетним установам області зменшити кількість замовлення або збільшити обсяги фінансування. Про це йдеться у протоколі засідання комітету, який опубліковано на сайті Вісника держзакупівель..

Згідно з річним планом на 2013 рік, на закупівлю вугілля передбачено 7 млн 629,1 тис. грн. Як повідомляли [1] “Н.Г. Львів”, комітет акцептував три найдорожчі пропозиції, а відтак сума закупівлі може скласти понад 10 млн грн.

У такому випадку торги могли відмінити. Натомість голова комітету Андрій Бубнюк заявив, що “варто поінформувати бюджетні установи про необхідність прийняття рішення про зменшення обсягів закупівлі або про збільшення фінансування по даній процедурі закупівлі”. 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/11/06/dlya-shkil-kuplyat-menshe-vuhillya-bo-chynovnyky-vyrishyly-zamovyty-najdorozhche-palyvo/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2013/11/04/lvivski-chynovnyky-zamovlyat-najdorozhche-vuhillya-iz-zaproponovanoho-pereplatyat-kilka-miljoniv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.