“Родинна ковбаска” змінила назву і збанкрутувала (доповнено)

25 Жовтня 2013

Господарський суд Львівської області 18 жовтня 2013 року постановив визнати ТОВ “Очко” банкрутом і відкрити ліквідаційну процедуру строком на дванадцять місяців. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

ТОВ “Очко” раніше носило назву “Родинна ковбаска” і належало Володимиру, Софії, Олегу Баранам та Олександру Баворському. У кінці 2011 року власником став Андрій Леочко. Одночасно було змінено і назву на “Очко”.

До суду із заявою про визнання банкрутом ТОВ “Очко” звернувся кредитор ТОВ “Барком”. У постанові суду повідомляється, що “Очко” не проводить господарської діяльності вже протягом двох років, не володіє ніяким майном, а розрахункові показники фінансового стану ТОВ “Очко” свідчать про ознаки боржника, який не має можливості виконувати свої зобов’язання перед кредиторами, проте ознак фіктивного банкрутства та ознак доведення до банкрутства не встановлено. Суд, враховуючи ці факти, постановив визнати “Очко” банкрутом.

Власниками ТОВ “Барком” (ТМ “Родинна ковбаска”) є Олександр Баворовський, Володимир Баран та Олег Баран, голова Львівської міської організації Партії регіонів.

P.S. Після публікації цієї інформації до редакції “Н.Г. Львів” звернулися представники ТОВ “Барком”. Компанія підтвердила, що “в грудні 2011 року засновниками Товариства з обмеженою відповідальністю “Родинна ковбаска” прийняте рішення відчужити дане товариство у зв’язку з недоцільністю проводити господарську діяльність. 2011 року відбулися реєстраційні дії щодо зміни власника та назви товариства. Власником компанії став Андрій Романович Леочко, котрий на власний розсуд назвав ТзОВ”. Також у компанії зазначили, що вони “не несуть відповідальності за дії інших господарюючих суб’єктів”.  “Барком” звертався до суду про визнання “Очко” банкрутом, оскільки “Очко” заборгувало їм приблизно 60 тис. грн.