Петро Димінський став співвласником львівської IT-компанії Nravo

03 Жовтня 2013

Група компаній «Контініум» стала співвласником львівської гейм-студії Nravo, повідомляє Forbes. Цю інформацію виданню підтвердили генеральний директор «Контініума» Андрій Пивоварський та співзасновник Nravo Андрій Табачин. Суму угоди та розмір проданої частки не розголошують.

Компанія Nravo – спеціалізується на розробці ігор для недорогих мобільних телефонів. Річний оборот фірми досягає 5 млн доларів США. Має офіси у Львові, Києві, Москві, Варшаві та Чикаго. Тільки у Львівській студії працює понад 100 осіб.

За словами Табачина, гейм-студія має намір використати досвід нового співвласника в ведення бізнесу. Як припускають журналісти важливим будуть не лише досвід але й фінансові вливання, які компанія, ймовірно, направить на агресивне освоєння нової для себе сфери – ігор на сучасних платформах iOS и Android.

Нагадаємо, 26 серпня 2013 року у Львові, у під’їзді власного будинку було вбито співвласника студії Nravo Романа Микиту. Злочин досі не розкритий. За словами начальника міліції Львова Сергія Зюбаненка, слідство розглядає три основні версії вбивства, зокрема, його пов’язують з професійною діяльністю.

Група компаній «Контініум» належить Ігорю Єрємєєву, Степану Івахіву, Сергію Лагуру та Петрові Димінському. Зі статками по 170 млн доларів США вони посідають 64-67 місце в рейтингу найбагатших українців від Forbes.