Молода і не найдешевша фірма прибере “Західенерго” за понад 9 мільйонів гривень

10 Вересня 2013

ПАТ “ДТЕК Західенерго” за результатами відкритих торгів замовило прибирання виробничих та службових приміщень, територій з вересня цього року по серпень 2014 року у ТОВ “Новаклін” за 9 млн 661,6 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

За ці гроші прибиратимуть 6 обєктів, три з яких у Львові і ще один у Львівській області: Бурштинська, Ладижинська, Добротвірська ТЕС, Львівенергоспецремонт, Галременерго та адміністративна будівля ПАТ “ДТЕК Західенерго”. Послуги включатимуть не лише прибирання, а й благоустрій території, обрізку дерев, косіння трави, догляд за газонами. Дезинфікуючі, миючі, чистячі засоби, інші витратні матеріали забезпечує переможець торгів.

Пропозиція “Новаклін” на торгах не була найдешевшою. ТОВ “Імпел Гріффін груп” пропонувала свої послуги на майже 73 тис. грн дешевше. Утім конкурсний комітет запідозрив “Імпел Гріффін груп” у змові з ще одним учасником ТОВ “Керуюча компанія “Служба комунального сервісу”, яка у пакеті документів подала довідку на бланку “Імпел Гріффін груп”. Їх пропозиції відхилили. Відтак на конкурсі змагалися “Новаклін” та “Чистий світ фасіліком”.

Переможець торгів ТОВ “Новаклін” зареєстрована у Чернігові у лютому 2013 року. Про досвід цієї фірми нічого невідомо, сайт у компанії відсутній. Згідно з Вісником держзакупівель, це перша перемога цього товариства у тендері.

ДТЕК Західенерго” оголосила тендер на послуги з прибирання вдруге у цьому році, бо перші торги відмінили, так як до участі було допущено лише одну фірму. Тоді на конкурс подали документи три фірми: “Імпел Гріффін груп”, “Чистий світ фасіліком”, а також “ОМС — Центральна Україна”. Пропозиції двох останніх відхилили.