Дружина миколаївського чиновника продала спецкомбінату Ford Transit

03 Вересня 2013

f260sl-100-ambienteДСП “Львівський державний міжобласний спеціальний комбінат” за результатами запиту цінових пропозицій замовив Ford Transit Van F260SL Ambiente у ТОВ “Велет Авто”. Сума договору — 189,5 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Спецкомбінат хотів придбати Ford або еквівалент, утім перемогла фірма, яка продає саме Ford. Пропозиція “Велет Авто” була на 90 тис. грн дешевшою, аніж пропозиція її єдиного конкурента, закарпатської фірми “Форвард Автоцентр”.

Серед вимог до авто: бортовий комп’ютер, пакет курця, електропідігрів лобового скла, форсунок змивачів та дзеркал заднього огляду, центральний замок з дистанційним керуванням, стальна перегородка між кабіною водія і вантажним відділенням, комплектація AmbientePlus та інше.

Власниками ПП “Велет Авто” є Ольга Марущак та Галина Боровець, дружина Петра Боровця, першого заступника Миколаївської РДА Львівської області. Петро Боровець до призначення на цю посаду був керівником “Велет Авто”. За 2012 рік він задекларував 109,9 тис. грн власного сукупного доходу і ще 273,3 тис. грн — доходу сімї.