Міськрада купила два нових “Пежо” в екс-депутата

30 Серпня 2013

Департамент містобудування Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовив два мікроавтобуси та обладнання для облаштування мобільних пунктів прийому відходів електронного та електричного устаткування. Переможцем стало ТОВ “Ілта Львів”. Сума договору — 494,4 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У документації торгів вказано, що мова йде про закупівлю двох білих мікроавтобусів без додаткового оснащення. Серед вимог: два роки гарантійного обслуговування, підсилена конструкція даху, що передбачає можливість встановлення додаткового дахового обладнання, кабіна розділена з вантажним відсіком герметичною металевою перегородкою і т.д.

Також сказано, що дана закупівля здійснюється для реалізації проекту “Створення муніципальної системи поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові із використанням досвіду міста Любліна” в рамках “Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна на 2007 – 2013 роки”, яка співфінансується за кошти міжнародної технічної допомоги Європейського союзу.

Пропозиція ТОВ “Ілта Львів” була найдешевшою на торгах. Автомобілі повинні надати міськраді до кінця вересня 2013 року.

Найбільша частка у статутному фонді ТОВ “Ілта Львів” належить депутату Львівської міськради попереднього скликання від “Нашої України”, члену постійної депутатської комісії землекористування Данилові Яремі. Також співвласником є екс-помічник депутата і одночасно його син — Павло Ярема. Третій засновник — це СП “Інтеркоопрекс”, яке також є власністю батька й сина. “Ілта Львів” є офіційним дилером компанії “Автомобілі PEUGEOT”.