Львівська міськрада витратить майже два мільйони на документи для підземного туристичного маршруту

09 Липня 2013

Управління охорони історичного середовища Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовило розроблення документації для підземного туристичного маршруту центром міста за 1 млн 820 тис. грн у МПП “Архітектурна майстерня “Симетрія”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

До вересня 2013 року має бути готова проектно-кошторисна документація “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту”, ескізний проект “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб туристичного маршруту з визначенням його траси”, проектна документація “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту” і робоча документація “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту”.

У документації повідомляється, що загальна довжина підземного туристичного маршруту – 800 м. А закупівлю здійснено за кошти міжнародної технічної допомоги по програмі транскордонного cпівробітництва Польща – Білорусь – Україна 2007-2013 у рамках проекту “Підземне місто: розвиток і популяризація транскордонного туризму завдяки створенню транскордонного туристичного маршруту підземними трасами Львова, Жешува, Любліна” та кошти місцевого бюджету.

У рамках цього проекту Управління охорони історичного середовища також замовило дослідження та проектні роботи щодо консервації та охорони історичної спадщини підземель Львова за 692 тис. грн у ПП “Сім-Ліній”.

Власником “Архітектурної майстерні “Симетрія” є Микола Рибенчук, а власниками “Сім-Ліній” – Володимир та Роман Черняки.