На реконструкцію вулиці Героїв УПА витратять понад 50 мільйонів

02 Липня 2013

Управління капітального будівництва Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовила реконструкцію вул. Героїв УПА за 50 млн 40,7 тис. грн у ТОВ “ОНУР Конструкціон Інтернешнл”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

На тендер подавало документи ще одне ТОВ – “Балтом-Україна”, однак їх пропозиція була на 750 тис. грн дорожчою. У протоколі розкриття пропозицій вказано, що у поданій ТОВ “ОНУР Конструкціон Інтернешнл” пропозиції був відсутній один документ – з інформацією про службових посадових осіб, яких уповноважено представляти інтереси під час проведення процедури закупівлі. Утім пропозиція “ОНУР Конструкціон Інтернешнл” була обрана переможцем.

За понад 50 мільйонів гривень компанія має розібрати стару дорогу і улаштувати нову з впорядкуванням мереж, встановити дорожні знаки, світлофорні об’єкти, світильники, пішохідне огородження. Також в ці гроші входить реконструкція енергоживлення для тролейбусної лінії, дорожня розмітка, улаштування примикань та в’їздів у двори, благоустрій та озеленення. Роботи планують завершити у 2014 році.

Раніше повідомлялося, що на ремонт вулиці Героїв УПА передбачено 24 млн грн.

Цього року ТОВ “ОНУР Конструкціон Інтернешнл” отримало замовлень від Львівської міської ради та районних адміністрацій на 55 млн 184 тис. грн. Власниками компанії є Ченінджевіз Онур, Четінджевіз Ісхан та Мемешев Абляміт.