- NGL.media - https://ngl.media -

Стадіон і каналізацію в Дрогобичі побудує одна й та сама фірма

01.07.2013 @ 08:45 в Новини

Дрогобицьке ТОВ «Р.О.М. Б» стало переможцем торгів від Управління капітального будівництва Дрогобицької міської ради на побудову каналізації та насосної станції в міському районі Млинки. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Вартість робіт становить 5 млн 969 тис. грн. І здійснені вони повинні бути протягом 2013-2015 років.

Участь у конкурсі взяли п’ять підприємств, проте три позиції були відхилені як такі, що не відповідають вимогам конкурсної документації. Серед відхилених була і найдешевша пропозиція від львівського ПАТ «Свемон-Захід», яке пропонувало ціну на майже 200 тис. грн дешевшу. Проте в них були відсутні: звіт про рух грошових коштів та копія документу, що посвідчує особу, яка має повноваження для підписання договору. З двох допущених до торгів фірм пропозиція від «Р.О.М. Б» була дешевшою.

Це вже друга перемога підприємства на торгах від УКБ Дрогобича. Як повідомляли [1] «Н.Г. Львів», ТОВ «Р.О.М. Б» також отримало замовлення вартістю 10,7 млн грн на реконструкцію місцевого стадіону “Галичина” під спортивно-тренувальний молодіжний комплекс.

Власники підприємства – червоноградці Олександр Бурич, Олександр Медведєв, Володимир Олійничок та Богдан Романів. Спочатку фірма була зареєстрована саме в Червонограді, однак у 2012 році змінила прописку на Дрогобич.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/07/01/stadion-i-kanalizatsiyu-v-drohobychi-pobuduje-odna-j-ta-sama-firma/

URLs in this post:

[1] повідомляли: http://ngl.media/2013/06/25/lvivska-vlada-vtretje-sprobuje-rekonstruyuvaty-stadion-halychyna-v-drohobychi-roboty-zamovyly-u-mistsevoji-firmy/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.