Стадіон і каналізацію в Дрогобичі побудує одна й та сама фірма

01 Липня 2013

Дрогобицьке ТОВ «Р.О.М. Б» стало переможцем торгів від Управління капітального будівництва Дрогобицької міської ради на побудову каналізації та насосної станції в міському районі Млинки. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Вартість робіт становить 5 млн 969 тис. грн. І здійснені вони повинні бути протягом 2013-2015 років.

Участь у конкурсі взяли п’ять підприємств, проте три позиції були відхилені як такі, що не відповідають вимогам конкурсної документації. Серед відхилених була і найдешевша пропозиція від львівського ПАТ «Свемон-Захід», яке пропонувало ціну на майже 200 тис. грн дешевшу. Проте в них були відсутні: звіт про рух грошових коштів та копія документу, що посвідчує особу, яка має повноваження для підписання договору. З двох допущених до торгів фірм пропозиція від «Р.О.М. Б» була дешевшою.

Це вже друга перемога підприємства на торгах від УКБ Дрогобича. Як повідомляли «Н.Г. Львів», ТОВ «Р.О.М. Б» також отримало замовлення вартістю 10,7 млн грн на реконструкцію місцевого стадіону “Галичина” під спортивно-тренувальний молодіжний комплекс.

Власники підприємства – червоноградці Олександр Бурич, Олександр Медведєв, Володимир Олійничок та Богдан Романів. Спочатку фірма була зареєстрована саме в Червонограді, однак у 2012 році змінила прописку на Дрогобич.