- NGL.media - https://ngl.media -

Новостворена львівська фірма заробить на поштарях 20 мільйонів

11.06.2013 @ 15:56 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ

соціальна картка [1]Працівників львівського відділення “Укрпошти” примушують купувати соціальні дискотні картки і звітувати про їх купівлю керівництву. Як повідомляє журналіст проекту “Правокація” телеканалу [2]ZIK [2] Юлія Шафранська, гроші за ці картки отримує ТОВ “Соціальна перспектива плюс”. 

Ця компанія створена лише 28 лютого 2013 року, керівник — колишній працівник правоохоронних органів Михайло Гнида. Основним видом діяльності фірми є неспеціалізована оптова торгівля.

Картка коштує 80 гривень. І дає право на знижки від 3 до 15% здебільшого у дорогих магазинах. Попри те, що дисконтні картки мають назву “соціальні”, в управліннях соцзахисту ЛОДА та Львівської міськради вперше чують про їхнє існування. Нічого про них не знають і в генеральній дирекції “Укрпошти”.

На сайті [3] Дискотного проекту повідомляється, що перший його етап розпочався у травні тиражем карток у 250 тис. штук. Відтак від продажу отримають 20 млн грн. Під наступного етапу вже цього року планують надрукувати ще 1 млн штук. Судячи з інформації на картці — придатна вона лише рік. На сайті проекту також вказано, що діяльність компанії розпочалася ще у 2010 році.

Керівник львівської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Василь Веселий в ефірі ZIKу ствердив, що купівля картки — справа добровільна: “За очікуваними результатами продажу цієї картки “Укрпошта” за 2 місяці має отримати 1,5-2 млн грн. “Соціальна перспектива плюс” організовує конкурси у центрах поштового зв’язку, де дарує скутера для поштарів, комп’ютери для центрів поштового зв’язку. Ви не повинні рахувати чужі гроші”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/06/11/novostvorena-lvivska-firma-zarobyt-na-poshtaryah-20-miljoniv/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/06/соціальна-картка.jpg

[2] телеканалу : http://zik.ua/ua/news/2013/06/11/413604

[3] сайті: http://www.soccard.com.ua/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.