Прокуратура “програла” ще чотири гектари в Брюховичах

04 Червня 2013

Львівський апеляційний господарський суд задовільнив апеляційну скаргу ТОВ “СервісПет” на рішення суду, згідно з яким у товариства витребували ділянку площею 4,23 га в Брюховичах та повернули її у розпорядження держави в особі Кабінету Міністрів України. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Як повідомляли “Н.Г. Львів”, мова йде про рекреаційні землі, які Брюховицька селищна рада незаконно вилучила у місцевого лісництва і у 2008 році продала ПП “Буддизайн” та ТОВ “Новобуддизайн”. Ці компанії перепродали землю далі. Зокрема, “СервісПет” стало власником 4,23 га.

У січні цього року прокуратура домоглася визнання недійсним Державного акту на право власності на дану земельну ділянку та повернення її у розпорядження держави. Під час розгляду апеляційної скарги ТОВ “СервісПет” вказувало, що підприємство є добросовісним набувачем майна. А Брюховицька селищна рада надіслала відзив, у якому попросила суд задоволити апеляційну скаргу “СервісПет”, скасувати січневе рішення господарського суду та відмовити у задоволенні позовних вимог прокурора Шевченківського району Львова. Суд став на бік “добросовісних набувачів”.

Власником ТОВ “СервісПет” є Марян Говда.