Львівські судді обрали собі найдорожчі із запропонованих комп’ютери і принтери

22 Травня 2013

Апеляційний суд Львівської області за результатами відкритих торгів замовив 90 комплектів для автоматичного оброблення інформації. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Товари на загальну суму понад 584 тис. грн доставить до кінця грудня 2013 року ТОВ “Медіа-Вест”. Вартість одного комплекту становить 6 489,3 грн. До комплекту входить компютер та принтер.

Окрім “Медіа-Вест” у конкурсі брали участь ще дві компанії з дешевшими пропозиціями. Пропозицію ТОВ “Стек-компютер” відхилили через відсутність деяких документів. Чому договір не підписали з ТОВ “Техніка для бізнесу”, чия пропозиція була на 5 тис. грн дешевшою — у Віснику не повідомляється.

У протоколі про відхилення лише вказано, що комітетом з конкурсних торгів був створений Оціночний комітет, який “задекларував об’єктивність та конфіденційність, і повинен вивчити пропозиції учасників та надати висновок за критерієм оцінки “Якість товару”. Отже, йому передали конкурсні пропозиції учасників “Медіа-Вест” та “Техніка для бізнесу” для детального вивчення та надання висновку. Даний висновок на сайті Вісника держзакупівель відсутній.

Власниками “Медіа-Вест” є Володимир та Олександр Караван, Ярополк та Юрій Саноцькі, і Ярослав Шийка.