- NGL.media - https://ngl.media -

Син тернопільського депутата-регіонала зробить розмітку на Сихові за 500 тисяч гривень

30.04.2013 @ 08:30 в Новини

Сихівська районна державна адміністрація провела торги на закупівлю послуг щодо «благоустрою території» та «будування автомобільних доріг і автомагістралей». Про це йдеться у Віснику державних закупівель.

Відповідно до документації конкурсних торгів, благоустрій території, це облаштування та прибирання газонів. Для цього передбачено 700 тисяч гривень з місцевого бюджету. З цих коштів 121 тис. грн освоїть Львівське комунальне підприємство «Зелений Львів», решту суму отримали «Паркбуд-Плюс» та «Парк-Плюс-Сервіс». Обидві фірми належать до групи компаній «Паркбуд» Володимира Возного, які вже цього року отримали [1] від Сихівської адміністрації підряд на прибирання на суму 5,5 млн грн.

Під «будівництвом доріг» мається на увазі нанесення дорожньої розмітки. Для цього з бюджету виділять 900 тисяч гривень. З них 212 тис. грн отримало те ж таки ДП «Парк-Плюс-Сервіс». Відома у Львові турецька «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» отримала замовлення на 121 тис. грн. А решту 496 тис. грн освоїть тернопільська фірма «Транспорт. Маркетинг. Технології». Засновником підприємства є 26-річний Віктор Гнатів,  син депутата Тернопільської міської ради від «Партії регіонів» Миколи Гнатіва. Гнатів–старший, крім того є начальником Службb автомобільних доріг у Тернопільській області.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/04/30/syn-ternopilskoho-deputata-zrobyt-rozmitku-na-syhovi-za-500-tysyach-hryven/

URLs in this post:

[1] отримали: http://ngl.media/2013/02/12/syhivskyj-ta-zaliznychnyj-rajony-pryberut-za-20-miljoniv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.