- NGL.media - https://ngl.media -

Міській раді не вдалося виселити власників “Фешн клабу” з комунального приміщення

18.04.2013 @ 15:35 в Новини

Управління комунальної власності департаменту економічної політики Львівської міської ради у судовому порядку не змогло розірвати договір оренди майна та виселити з комунального приміщення ТОВ “Фієста-Фантастика”. Про це повідомляється у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з постановою [1] Львівського апеляційного господарського суду, ТОВ “Фієста-Фантастика” орендувало приміщення на вулиці Театральній, 10 площею 28,6 кв. м з грудня 2011 року. Однак через вісім місяців комісія міськради і комунального підприємства встановила, що приміщення не використовуються, забруднені, інформація про наявність договору страхування відсутня.

У договорі оренди було вказано, що при тривалому (більше трьох місяців) з дати підписання, невикористанні орендарем приміщення, договір мають право розірвати. На підставі цього міська рада і звернулася до суду.

Однак у лютому управління комунальної власності спочатку програло справу у господарському суді, а в середині квітня — в апеляційному. Суд встановив, що договір добровільного страхування майна є, а “Фієста-Фантастика” у вересні 2012 року уклало договір з ТОВ “Тройдбуд”, яке виконує та погоджує в компетентних органах всю дозвільну документацію для здійснення комплексу протиаварійних робіт на об’єкті оренди.

Власниками ТОВ “Фієста-Фантастика” (ресторан-нічний клуб “Фешн клаб”) є народний депутат України Ігор Кривецький та Олександр Веремеєнко, на якого нещодавно готували замах [2].

Як повідомляли “Н.Г. Львів”, у лютому Львівська міська рада включила дане приміщення на Театральній у перелік для приватизації [3] способом викупу. На нього претендує ТОВ “Фієста-Фантастика”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/04/18/miskij-radi-ne-vdalosya-vyselyty-vlasnykiv-feshn-klabu-z-komunalnoho-prymischennya/

URLs in this post:

[1] постановою: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/30740991

[2] замах: http://ratusha.lviv.ua/index.php?dn=news&to=art&id=2429

[3] перелік для приватизації: http://ngl.media/2013/03/07/miskrada-dozvolyla-kupyty-komunalne-majno-nardepu-zhurnalisttsi-ta-vlasnyku-yurfirmy/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.